top of page
IMG_5323-2.jpg

MOLENBEEK REBELS BASKETBALL

MOLENBEEK REBELS BASKETBALL... 

 

Is een sociaal sportinitiatief dat zich de persoonlijke ontwikkeling en het empowerment tot doel stelt van meisjes die opgroeien in kwetsbare situaties. We bouwen voort op hun passie voor basketbal en kiezen heel bewust voor een project rond inclusie en verbinding, waar plezier, gelijkheid en gelijkwaardigheid, participatie en ownership centraal staan.  

Elk meisje krijgt de kans om in te stappen in een traject op maat met doelstellingen rond talentontwikkeling, een engagement in de clubwerking, het behalen van een diploma of het verwerven van competenties buiten het onderwijs, zodat ze een rugzak vol praktische en mentale vaardigheden kan meenemen naar het dagelijkse leven.

Alle video's

Alle video's

Nu bekijken
Presentatie Sport Vlaanderen_edited_edited.jpg

Workshop boeken?

Wil je je club 'futureproof' maken door meer en sterker geëgageerde trainers op te leiden? Zin om de jeugd te betrekken bij het ontwikkelen van je visie en de uitbouw van je club? 

Het jonge beleidsteam van Moleneek Rebels komt met plezier uitleggen hoe meisjes van 11 tot 25 jaar Molenbeek Rebels runnen en de volgende generaties betrekken! 

bottom of page